menu

Dejligt sommerhus beliggende ved børnevenlig strand

I det skønne sommerhusområde, Napstjert, finder I dette velholdte sommerhus, som er beliggende blot 500 m fra den dejlige sandstrand, hvor de skønne sommerdage kan nydes. Der er blot 4 km ind til Ålbæk, hvor der er både købmand, specialbutikker samt en hyggelig havn. Desuden kan Frederikshavn og Skagen nås på blot 20 minutter, og begge byer byder på et rigt kultur og forretningsliv.

Sommerhuset er oprindeligt fra 1964, men gennemrenoveret i 2005 med bl.a. nyt el, ekstra isolering, stort badeværelse med wellnes, køkken og tag. Alt arbejdet er udført af håndværkere og huset fremstår dermed yderst velholdt.

Grunden er 964 m² stor, beliggende for enden af stikvej og grænser op til Natura 2000 - habitatområde. På grunden er der god plads til boldspil og leg. Desuden er der gode terrasser både mod øst og syd/vest, hvor de skønne sommerdage- og aftener kan nydes. Desuden er der et skur på grunden til opbevaring af cykler, havemøbler mm.

Sommerhuset har et boligareal på 75 m² og fordeler sig med: Entré med bryggers med vask og god skabsplads - Værelse - Åbent køkken med brændeovn og spiseplads - Stue med godt lysindfald samt udgang til overdækket terrasse - Soveværelse med skab - Værelse med skab - Badeværelse med spabad og formstøbt vask i bordarrangement med skuffer og skabe.

Sommerhuset udlejes gennem DanCenter med en årlig lejeindtægt mellem 40.000,- - 50.000,-

Ønsker du et sommerhus i dette dejlige område tæt ved strand, skov og by, så kontakt SKAGEN Mægleren på tlf. 7010 4622 for en fremvisning.

Nornensvej 17, Napstjert, Ålbæk
Sag: 15611409

Boligareal m275
Bebygget areal m2 85
Grundareal m2 964
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1964
Ombygget2005

Boligen er set gange16038

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Nornensvej 17, Napstjert, Ålbæk - 15611409

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Egernvej 12, Lodskovvad
Ålbæk
Kontantpris1.195.000
Boligareal m276
Musvågevej 74, Lodskovvad
Ålbæk
Kontantpris1.095.000
Boligareal m291