menu

Udsigt Skagenshus Vippefyret Sønderstrand, er det interessant!!!!

Østerby er et af de ældste og mest attraktive områder i Skagen som byder på snoede veje fra Brøndums Hotel og op for enden af Østerbyvej hvor Vippefyret og dette smukke Skagenshus ligger.
Udover de smukke snoede veje byder Østerby også på Skagens Museum, Bamsemuseum, hyggelige Cafeer og meget mere. Hvis pulsen skal lidt højere op er Skagen Centrum og havnen indenfor en gåafstand på ca. 10 min.

Fritidshuset er opført i 1932 på en 839 m² stor grund med kun 100 m. til Vippefyret og ca. 200 m. til den dejlige og børnevenlige Sønderstrand.
Denne bolig fremstår særdeles velholdt og original - det er noget af det smukkeste man kan se, hvis man er til ældre stil som bare fremstår snorlige.

Fritidshuset har et boligareal på hele 190 m² som er fordelt med 110 m² i stueplan og 80 m² på 1. sal og indeholder: Entre med garderobe – Stor stue med varmepumpe, flot lysindfald fra syd og udsigt til Vippefyret og havet samt udgang til sydvest vendt terrasse – Spisestue - Køkken med udsigt til Det Grå Fyr – Viktualierum med udgang til baghaven/ aften terrasse – Trappeopgang – Badeværelse – Gæstetoilet.
1 sal indeholder: Repos med skabe – Værelse – Soveværelse skabsvæg og håndvask – Udsigtsstue med udgang til balkon med storartet udsigt til havet, Vippefyret, Det Grå og Hvide fyr – Gavlværelse mod syd.

Dette Skagenshus er det andet sidste hus inden Vippefyret.

Østerbyvej 39, Skagen
Sag: 15611408

Kontantpris 10.300.000
Ejerudgifter pr. mdr3.632
Boligareal m2190
Bebygget areal m2 110
Grundareal m2 839
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1932
Ombygget1968

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter44.389 / 37.602
Udbetaling515.000
Ejerudgifter pr. mdr3.632

Boligen er set gange2837

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østerbyvej 39, Skagen - 15611408

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau