menu

Villa med Konge udsigt fra Krøyersvej til salg

Dette klassiske fiskerhus er velbeliggende i den gamle bydel Vesterby med sti direkte til stranden som kun ligger et stenkast til huset, kort afstand til den skønne natur ved Damstederne og kun få hundrede meter fra gamle kongevilla Klitgården.

Fra fiskerhuset er en fantastisk udsigt til Kongevillaen, Møllen ved Fortidsminderne, Den tilsandede Kirke, Skagen Havn hvor Krydstogtskibene ligger til samt havet, hvor man døgnet rundt kan opleve skibsfarten ved Skagen Havn.

Fiskerhuset indeholder: Entre / Hall med trappe til 1. sal og god garderobeplads - Køkken - Toilet med håndvask - Badeværelse i tilbygning med bruseniche, bord med vask og vaskemaskine - Skøn lys stue med brændeovn, udgang til sydvest vendt ugeneret terrasse - Soveværelse med trægulv og flot glasdør til stue.
1, sal indeholder: Repos med udsigt til Møllen ved Fortidsminderne - Lille hyggeligt værelse med udsigt til Kongevillaen - Fantastisk lyst opholdsrum med brændeovn, stort gavlvindue mod syd, hvorfra der er udsigt til havet, stor kvist mod vest med udsigt til Kongevillaen og Den Tilsandede Kirke, Stor kvist mod øst med flot udsigt indover havnen, endvidere er der flere indbygget alkover med sovepladser.

Fiskerhuset er opført i 1911 på en 635 m² stor grund som er udlagt til at passe sig selv, 2 parkeringspladser med mulighed for at indrette flere, hyggelig terrasse mod øst med kig ned mod stranden samt en stor terrasse mod sydvest hvor roen i Vesterby kan nydes til fulde.

En særdeles sjældent ejendom som udbydes til salg.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Krøyersvej 12B, Skagen
Sag: 15611392

Kontantpris 6.195.000
Ejerudgifter pr. mdr3.307
Boligareal m285
Udhus m210
Bebygget areal m2 55
Grundareal m2 635
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår1911
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter25.020 / 21.997
Udbetaling310.000
Ejerudgifter pr. mdr3.307

Boligen er set gange7550

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Krøyersvej 12B, Skagen - 15611392

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Jeckelsvej 10, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris5.900.000
Boligareal m2140