menu

Hyggelig bolig i kort afstand til byen og de mange seværdigheder.

Ugenert helårshus, anvendt som feriebolig, beliggende midt i Skagen med udsigt til Vandtårnet og Skagen Museum. Fra denne bolig er man i gåafstand til Skagen kunstnerne Michael og Anna Anchers hus, Skagen Museum, Brøndums Hotel og Skagens hyggelige gågade med de mange detailbutikker og hyggelige spisesteder. Der er endvidere kort afstand til Sønderstrand og Skagens hyggelige havn.

Boligen er fra 1977 og opført som en murstensvilla med et boligareal på 116 m². Med til boligen hører en stor flisebelagt lukket gårdhave og delvist overdækket sydvendt terrasse, der giver mulighed for sol hele dagen. Stor carport med indbygget skur.

Huset er pænt moderniseret indenfor de sidste 3 år med bl.a. køkken, badeværelse, tagudhæng i vedligeholdelsesfrit eternit, tagrender i zink mv.

Denne nydelige bolig i ren sommerhusstemning indeholder: Kombineret bryggers og entre – Lækkert nyt køkken fra 2017 – Moderniseret badeværelse med karbad og gulvvarme – Skøn lys stue med brændeovn og god plads til spisebord, trappe til 1. sal samt udgang til helt ugeneret gårdhave. 1. sal indeholder: Lys repos med kig til Vandtårnet – Soveværelse med skabe, trægulv og direkte adgang til moderniseret toilet med vask – 2 hyggelige værelser begge med udgang til svalegang direkte mod syd.

Med denne placering kan roen og solen nydes hele året samtidig med, at man ikke er langt fra det pulserende by, havne og strandliv.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Høgenhaug 7, Skagen
Sag: 15611391

Boligareal m2116
Carport areal m220
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1977
Energiklasse


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Høgenhaug 7, Skagen - 15611391

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Højensvej 34D, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris2.500.000
Boligareal m2102
Alba Schwartz Vej 4A
Skagen
Kontantpris1.895.000
Boligareal m277
Vestre Strandvej 26K
Skagen
Kontantpris2.375.000
Boligareal m296