menu

Stort unikt sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser

Ønsker I plads til hele den store familie eller bare god plads, når der kommer gæster, så er dette sommerhus lige noget for jer. Midt ude i fredlige omgivelser med et rigt dyrelig, ligger dette skønne sommerhus opdelt med to soveafdelinger med hver sit badeværelse. Fra alle opholdsrum er der en fantastisk udsigt over Råbjerg. Her er man i ét med naturen dermed lige noget for jer, som ønsker ro og fred samt at slappe af tæt på unik natur. Der er en ridesti, som går forbi huset. Ligeledes går cykelruten Vestkystruten forbi området. Til den børnevenlige strand ved Ålbæk er der blot 4 km. I Ålbæk er der gode indkøbsmuligheder samt hyggelige restauranter og cafeer. Desuden er der 8 km til Skiveren og Vesterhavet samt 20 km til Skagen, hvor der er et rigt udbud af kunst- kultur- og kulinariske oplevelser.

Sommerhuset har et bebygget areal på 160 m² hvoraf de 120 m² er boligareal og dertil er der en 30 m² stor isoleret udestue samt et indbygget skur/depot på 10 m², hvor al teknik er til bl.a. luft/vand varmeanlæg. Udestuen er elopvarmet, og selve sommerhuset er opvarmet med luft/vand varmepumpe, hvilket giver et behageligt indeklima.

Dette rummelige sommerhus er indrettet med: Entré med skabe - Soveværelse med skabe, terrassedør og stige til hems - Værelse med skabe og udgang til østvendt terrasse - Badeværelse med bruseniche, badekar m. luftdyser, vask i bordarrangement samt terrassedør ud til udendørs bruser, hvor udsigten kan nydes til fulde - Køkken med spisestue, hvorfra der er udgang til både overdækket terrasse samt til stor vestvendt terrasse - Stue med brændeovn og terrassedør - Isoleret udestue med både udgang til østvendt terrasse samt stort terrassedørsparti til vestvendt terrasse.
Soveafdeling nr. 2: Fordelingsgang - 2 værelser med skabe - Badeværelse med bruseniche og vask i bordarrangement. Der er gulvvarme over alt dog ej i udestuen.
Anneks med overdækket terrasse, 2 brikse og hems.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Gl. Kirkevej 72, Råbjerg, Ålbæk
Sag: 15611368

Kontantpris 2.395.000
Ejerudgifter pr. mdr2.219
Boligareal m2120
Bebygget areal m2 160
Grundareal m2 3904
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2009

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter9.781 / 8.579
Udbetaling120.000
Ejerudgifter pr. mdr2.219

Boligen er set gange2965

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Gl. Kirkevej 72, Råbjerg, Ålbæk - 15611368

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Mågevej 38, Klitlund
Ålbæk
Kontantpris2.495.000
Boligareal m298
Svanebakken 4, Kandestederne
Skagen
Kontantpris1.995.000
Boligareal m272
Karredvænget 6, Hulsig
Skagen
Kontantpris2.395.000
Boligareal m289