menu

Kystens Perle - liebhaveri i absolut særklasse

SKAGEN Mægleren udbyder en af Skagens mest eftertragtede Liebhaverboliger, hvorfra man har panoramaudsigt over klitterne, stranden og Grenen. Østre Strandvej er en af de mest attraktive adresser i Østerby, og fra boligen er man beliggende kun et stenkast fra klitterne og den dejlige Sønderstrand ved Vippefyret.

Kystens Perle er opført i 2008, og der er tale om en gennemført Liebhaverbolig, hvor der overhovedet ikke er gået på kompromis med materialevalget. Boligen har en yderst velovervejet planløsning i flere niveauer, hvor man har formået at få boligens funktionalitet og rummelighed til at gå op i en højere enhed - og på bedste vis er det lykkes at kombinere funktionalitet med det velkendte lys over Skagen og den enestående havudsigt, hvor man døgnet rundt kan opleve skibsfarten ved Skagen havn.

På Østre Strandvej 91 har man store ugenerte terrassearealer rundt om boligen, og dermed mulighed for både sol og læ fra den første morgensol til de sene aftenstimer. Kystens Perle giver dermed de bedste forudsætninger for at nyde naturen, lyset, stranden og det hyggelige miljø i den gamle bydel i Østerby.
Indretning: Underetage: Stor præsentabel hall med store vinduespartier og garderobe - Bryggers med skabe, bord og vask - Viktualierum - Disponibelt rum (kan indrettes til vinkælder) - Badeværelse med bruseniche og spa - 2 soveværelser med udgang til terrasse (henholdsvis mod vest og øst).

Overetage: Udsigtsstue med udgang til helt fantastisk sydvendt flisebelagt terrasse med panoramaudsigt - Stuen er beliggende i åben forbindelse med køkkenet, der er fra Lifa Design og alrum med udgang til vestvendt terrasse. På overetagen er der endvidere et soveværelse med skabsvæg og adgang til eget badeværelse.

På den øverste etage er der åben til kip og store vinduespartier med skydedøre, der på bedste vis forener inde- og udearealer.

En Liebhaverbolig, der skal opleves.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Østre Strandvej 91, Skagen
Sag: 15611360

Kontantpris 14.950.000
Ejerudgifter pr. mdr5.600
Boligareal m2169
Kælderareal m2114
Udhus m211
Carport areal m237
Bebygget areal m2 98
Grundareal m2 455
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2008
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter64.255 / 54.900
Udbetaling750.000
Ejerudgifter pr. mdr5.600

Boligen er set gange2704

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østre Strandvej 91, Skagen - 15611360

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau