menu

Fredet sommerhus i første række til solnedgangen i GL. Skagen

Unikt fredet sommerhus i hjertet af gl. Skagen og første række til Vesterhavet.
Du kender måske allerede Lille Klithus. Gennem tiderne har det været på mange postkort. Lille Klithus emmer af Gl. Skagen, som det var engang. I 1890erne fungerede huset som kro; blandt gæsterne var Oda og Christian Krohg og en række andre kunstere. Man forstår dem godt. Himlen er høj, marehalmen er smuk og udsigten til solnedgangen er din egen.

Lille Klithus har været i den samme families eje siden 1910. De har passet godt på det. Huset træder frem som et eksempel på det autentiske Gl. Skagen. Det er naturligt og originalt. Samtidig er beliggenheden på en større naturgrund lige ved Solnedgangspladsen blandt de mest eksklusive i området.

Huset er malet klassisk skagensgult med rødt tegltag. Det er altid blevet vedligeholdt af kyndige hænder. Alle anvisninger for, hvordan det fredede hus skal restaureres, er overholdt. Fredningen betyder desuden, at der er fradrag for alle driftsudgifter, udgifter til istandsættelse og ejendomsskat.

Lille Klithus er et godt sted, hvis man trænger til bare at trække vejret og være. Samtidig er der talrige muligheder for at gøre noget - hvad enten man vil ud og se på ørne og kunstmuseer, nyde maden på Ruths Hotel, spille golf, eller gå en tur langs vandet til Grenen.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Højensvej 2, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611318

Kontantpris 3.995.000
Ejerudgifter pr. mdr2.129
Boligareal m2112
Udhus m26
Bebygget areal m2 75
Grundareal m2 590
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1850
Ombygget1975

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter18.123 / 15.014
Udbetaling200.000
Ejerudgifter pr. mdr2.129

Boligen er set gange1974

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Højensvej 2, Gl. Skagen, Skagen - 15611318

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau