menu

Rækkehus få meter fra gågaden

Charmerende rækkehus beliggende på blind vej i et roligt kvarter. Herfra er man tæt på Skagen Kirke, Skagens berømte Bryghus og Byfogedskoven. Inden for 2 kms afstand mod vest ligger Damstederne, Skagens børnevenligste badestrand, og ca. 1,6 km mod øst ligger Vippefyret og Sønderstrand. Fra rækkehuset er der kort afstand til Skagens gågade og Havn hvor man kan opleve den livlige stemning.

Rækkehuset er opført i 1985 og fremstår lys og venlig og lige til at rykke ind i. Rækkehusets udenomsareal er med forhave mod syd, hvor der er god solterrasse samt skøn lukket og ugeneret gårdhave mod nordvest, hvor aftensolen kan nydes.

Rækkehuset indeholder: Bryggers med bord og vask samt plads til vaskemaskine - Køkken med åbent til spiseplads - Stue med brændeovn, udgang til syd terrasse - Soveværelse med skabe - Entre/ forgang - Værelse med skab - Badeværelse med bruseniche og elgulvvarme. Ydermere er der anneks i gårdhaven samt lille skur.

Et rigtig hyggeligt rækkehus midt i centrum.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Alba Schwartz Vej 6A, Skagen
Sag: 15611261

Boligareal m275
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1985
Energiklasse

Boligen er set gange1290

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Alba Schwartz Vej 6A, Skagen - 15611261

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Højensvej 32F, 1., Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris1.195.000
Boligareal m248
Højensvej 32L, 1., Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris1.195.000
Boligareal m248