menu

Villa i centrum af Lille Skagen

Hermed udbydes en skøn villa beliggende i centrum af Lille Skagen.
Her er man tæt på indkøb, strand, togforbindelse samt den skønne natur. Lille Skagen ligger midt i Skagen, det tager 10 min. at cykle til Skagen centrum som byder på et rigt forretnings- og restaurantliv, den hyggelige havn, de smukke museer eller Gl. Skagen hvor solnedgangen kan nydes på solnedgangspladsen, ligeledes er Skagen skønne natur og strande inden for samme afstand. Villaen er beliggende i hyggelige omgivelser, hvor de snoede små veje giver stemning af Østerby og Vesterby, og hvor den rolige Skagen idyl kan nydes til fulde. Villaen indbyder til ren afslapning med hyggelige solområder på terrassen, som kan nydes hele dagen.

Villaen er opført med en carport og har et boligareal på 182 m² indeholder: Entré - Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt skabsarrangement - Hall med trappe til 1. sal – Depotrum under trappen - Badeværelse med Vipp væghængt skuffearrangement med to integrerede vaske og to Vipp badarmaturer, bruseniche med glasvægge, samt Vipp tilbehør – Soveværelse med skabe - Stort køkken/alrum med stilfuldt køkken med hvide bordplader og sorte låger, god spiseplads samt plads til sofahjørne. Huset i grundplan er med gulvvarme overalt.
1. sal er indrettet med: Repos med kvist- Værelse med skabe i skunk - Badeværelse med Vipp væghængt skuffe arrangement - Opholdstue med kviste, som gør rummet funktionelt og med vinduespartierne på begge sider af rummet giver det et godt lysindfald og samtidigt er der flot udsigt over området - Værelse med god udsigt fra gavlvinduet.

Frederikshavn Kommune har ophævet bopælspligten for helårsboliger i Lille Skagen, og det har gjort det muligt for personer bosat i resten af landet at erhverve en bolig i Lille Skagen til fritidsformål.
De nye boliger i Lille Skagen kan således anvendes både som helårsbolig og som feriebolig. Det er helt op til den enkelte ejer.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Lille Skagen 27, Skagen
Sag: 15611255

Kontantpris 3.695.000
Ejerudgifter pr. mdr5.089
Boligareal m2182
Carport areal m220
Bebygget areal m2 109
Grundareal m2 572
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår2018
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter15.861 / 13.546
Udbetaling185.000
Ejerudgifter pr. mdr5.089

Boligen er set gange10806

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lille Skagen 27, Skagen - 15611255

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Violvej 12
Skagen
Kontantpris3.400.000
Boligareal m2222
Spliidsvej 16
Skagen
Kontantpris3.295.000
Boligareal m2155
Rendegangen 12, Vesterby
Skagen
Kontantpris3.650.000
Boligareal m2124
Skagavej 14
Skagen
Kontantpris3.900.000
Boligareal m2168