menu

Højen Gl. Skole, som emmer af atmosfære fra skoletiden, udbydes nu til salg.

Højen Gl. Skole udbydes nu til salg efter sommerhuset har været i samme families eje gennem adskillige år. Den Gl. Skole syder af atmosfære fra skoletiden. Den Gl. Skole blev i 1935 nedlagt og forvandlet til beboelse og fremstår i dag som sommerhus med mange af de oprindelige detaljer fra skoletiden.
Sommerhuset er beliggende på en 1.079 m² stor grund midt i Gl. Skagen og har et boligareal på hele 202 m² som nemt kan deles op til 2 familier.

Sommerhuset indeholder i dag: Entre med klinkegulv - Badeværelse med bruseniche og klinkegulv - Spisestue i forlængelse af stue med brændeovn og trappe til 1. sal - Værelse - Soveværelse - Køkken med spiseplads og udgang til haven mod vest - Baggang med trappe til værelsesafdeling på 1. sal - Badeværelse med indgang fra gården (Strand badeværelse)
1. sal med værelsesafdeling indeholder: Gennemgangsværelse - Gavlværelse med udsigt over Gl. Skagens røde tegltage - Stort gennemgangsværelse.
1. sal indeholder: Stor stue i gavl mod vest med udsigt til Sømærket samt henover Gl. Skagens røde tegltage.

Den store grund er ca. lige fordelt med sommerhuset i midten - på sydsiden er der terrasser og stort areal med hybenbuske - på nordsiden er der stort parkeringsareal/ græsplæne hvor børnene kan boltre sig. Der er endvidere indkørsel fra Niels Ottesens Vej.

Et unikt sommerhus midt i Gl. Skagen som emmer af historie helt tilbage tilår 1816 - endda længere tilbage.

Gl. Skolevej 2, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611228

Boligareal m2202
Garage areal m230
Bebygget areal m2 126
Grundareal m2 1079
Etager2
Antal værelser6
Antal stuer2
Byggeår1820
Ombygget1973

Boligen er set gange2164

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Gl. Skolevej 2, Gl. Skagen, Skagen - 15611228

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau