menu

Skagenshus beliggende med Brøndums Hotel som nabo

Med denne fantastiske flotte gennemrenoverede villa bor man midt i det idylliske Østerby med de små veje, som ender ved Vippefyret og Sønderstrand. Fra 1. sal har man en fantastisk flot udsigt over Østerby, hvor der hersker en skøn atmosfære. Villaen er opført i 1918 og blev i 2011 utroligt flot renoveret. Den oprindelige byggestil er bevaret, og har dermed moderniseret villaen, så den i dag fremstår lys og enkel, og samtidig har villaen alle de moderne bekvemmeligheder man kan ønske sig.

Villaens boligareal er 152 m² som er fordelt med 99 m² i stueplan samt 53 m² på 1. sal. Dertil er der anneks på 17 m². Udenoms arealerne er utroligt smukke og består af en meget charmerende gårdhave, indkørsel med plads til to biler som er belagt med fliser, hvilket gør det nemt at holde. Her indbydes der til mange hyggestunder samt afslapning, mens den skønne stemning i Østerby nydes.

Stueplan er indrettet med: Entré - Trappe til 1. sal - Badeværelse med bruseniche - Stort køkken/alrum kombineret med stue, hyggelig glaskarnap, hvor lyset vælter ind via vinduerne på tre sider, endvidere er der udgang til den flotte og hyggelige gårdhave mod sydvest - I den eksklusive voksen afdeling er der stort soveværelse med skabe - Mellemgang med vaskesøjle og udgang til gårdhave - Badeværelse med bruseniche, sauna og badekar, hvor stjernerne kan nydes via ovenlysvinduet i kip.
1.sal: Repos med kvist, hvor der er hyggestue som indbyder til spil og hyggeligt samvær - Stort soveværelse med balkon - Værelse med skabe - Værelse. I alle rum på 1. sal er der åbent til kip, hvilket gør det hele mere rummeligt.

En eksklusiv villa, hvor man ikke er gået på kompromis med materiale valget, hvilket gør at den har en høj vedligeholdsstandard. Vil du bo midt i skønne Østerby i et lækkert hus, er det denne villa du skal købe.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Østerbyvej 2, Østerby, Skagen
Sag: 15611225

Boligareal m2152
Garage areal m217
Bebygget areal m2 99
Grundareal m2 341
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1918
Ombygget1993
Energiklasse

Boligen er set gange8780

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østerbyvej 2, Østerby, Skagen - 15611225

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Søndermarken 2, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris5.295.000
Boligareal m2171
Fyrvej 13
Skagen
Kontantpris4.995.000
Boligareal m2173