menu

Liebhaverejendom beliggende på attraktive Rævehulevej med udsigt til Vesterhavet.

Skøn liebhaverejendom beliggende midt i Gl. Skagens uspolerede klitlandskab. Ejendommen ligger i 1.klitrække med Gl. Skagens Sømærke som nabo, hvorfra man har frit udsyn ud over klitlandskabet, og er i gå afstand til Vesterhavet og Ruths Hotel mv.

Ejendommen blev tegnet og opført i 1968-1969 af arkitekt Aage Holst, som sammen med sine brødre stod bag en række bevaringsværdige arkitektoniske mesterværker bl.a. Hyltebjerg Kirken i Vanløse, og Jarmers plads 2, som er en kontorbygning opført i 1956-59, placeret ved siden af H.C. Ørsted Parken, som var et af de tidligste eksempler på nordisk modernisme og fremstår i dag med mange bevaringsværdige designdetaljer.

Ligeledes fremstår Rævehulevej 28, med mange spændende detaljer, hvor Aage Holst har haft fokus på sammenspillet med arkitektur og klitlandskab. Ejendommen er opført som en murstensvilla med stråtag, blå vinduesrammer og døre, unikke detaljer i gesimsens udformning. Ejendommen er nænsomt vedligeholdt gennem årene og fremstår derfor i meget god stand, med nyere tag, nyere vinduer, og en tilbygget garage/udhus på 24 m² som er opført i samme stil som de omkringliggende ejendomme, hvor det ligeledes er opført med tanke for sammenspil mellem arkitektur og klitlandskabet. Hovedbygningen, garagen og tilhørende stakit skaber læ for en gårdhaveterrasse, hvor det er muligt at nyde solen i ly for det åbne klitlandskabs vinde.

Ejendommens 173 m² store areal er indrettet med 108 boligm² i stueetage og 65 m² udnyttet areal på 1.sal. I stueetagen har alle rummene åbent til synlige bjælker, og er indrettet med entre, Toilet med håndvask, spisestue med et serveringsvindue til et idyllisk køkken, opholdsstue med godt lysindfald og udgang til klitlandskabet, badeværelse med brusekabine og vaskemaskine og 3 gæsteværelser alle med indbygget skabsplads.
1, etage råder over en mellemgang med indbygget skabe, kontor med loft til kip og skøn udsigt til Sømærket, soveværelse kombineret med en opholdsstue med loft til kip, hvor en indbygget reol fungerer som rumdeler, fra soveværelset er der flot udsigt over hele området.

En helt unik liebhavervilla med en fantastisk historie og beliggenhed.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Rævehulevej 28, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611210

Kontantpris 10.995.000
Ejerudgifter pr. mdr7.001
Boligareal m2108
Garage areal m224
Bebygget areal m2 108
Grundareal m2 5360
Etager1
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår1969

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter50.104 / 41.524
Udbetaling550.000
Ejerudgifter pr. mdr7.001

Boligen er set gange2076

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Rævehulevej 28, Gl. Skagen, Skagen - 15611210

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Vesterhvarre 6, Kandestederne
Skagen
Kontantpris10.500.000
Boligareal m2484