menu

Unik Liebhavervilla beliggende midt i vestkystens rå klitlandskab

Klitgården er placeret midt i det uspolerede klitlandskab ved Skagen Nordstrand, hvorfra man er små 400 m fra Vesterhavet. Området er kendetegnet ved de unikt opførte havhuse, kunstnerhuse og denne klitgård som giver området et arkitektonisk udtryk. Fra Skagen Nordstrand er man i kort afstand til Skagens by festlige sommerstemning, og Gl. Skagens kulturrige atmosfære. Klitgården som er den eneste af sin art, er tegnet af arkitekterne Kjaer & Richter, som har haft fokus på at forene det rå klitlandskab og Klitgårdens Arkitektur, hvor store vinduespartier og højt til loftet giver en unik fornemmelse af at naturen kommer helt ind i dagligstuen. Udvendigt er Klitgården opført med stråtag og sorte træfacader som gør at den smelter i ét med den omkringliggende natur. Den er beliggende på 1.692 m2 stor naturgrund, som er omkranset af klitter med marhalm, og er opført med en skøn terrasse, der strækker sig rundt om huset samt en integreret garage.

Klitgården er i stueetagen indrettet med: Entré, rummelig mellemgang, badeværelse med Unoform inventar og bruseniche, 2 værelser samt stort soveværelse - alle med direkte udgang til terrasserne. Stort Unoform køkken/alrum med køkken-ø, indbygget brændeovn, loft til kip og trappe til første sal. Fantastisk lysindfald fra alle sider og udsigt til gårdhave, hede og klitter.
1.Salen er indrettet med: En imponerende stue med loft til kip, kig ned til køkken/alrummet og skøn udsigt til naturen fra alle sider - samt udsigt til det brusende Vesterhav. Badeværelse med Unoform inventar og bruseniche, mellemgang, opbevaringsrum og et meget stort soveværelse med loft til kip og en imponerende udsigt hen over Gl. Skagen mod Sømærket, heden, klitterne og Vesterhavet.

En ejendom der virkelig fortjener et besøg.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Strandklit 80, Skagen
Sag: 15611193

Kontantpris 7.995.000
Ejerudgifter pr. mdr4.595
Boligareal m2286
Bebygget areal m2 189
Grundareal m2 1692
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår2015
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter32.291 / 28.392
Udbetaling400.000
Ejerudgifter pr. mdr4.595

Boligen er set gange18232

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Strandklit 80, Skagen - 15611193

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau