menu

Højt beliggende med panorama udsigt i Gl. Skagen

Højt beliggende Liebhaver ejendom med panorama 360 graders udsigt. Udsigten strækker sig over hele Gl. Skagen med sømærket i baggrunden samt direkte udover Vesterhavet og solnedgangen. Ejendommen er helt klart en ener, der er sjældent sådan en med denne udsigt der udbydes til salg.

Ejendommen er beliggende forenden af Sommervej hvor der ligeledes er indkørsel fra. Endvidere er der gå afstand til badestrand via Niels Ottesens Vej.

Ejendommen indeholder: Hall med skabe, elegant trappe til 1. Sal - Gæstetoilet - Hyggestue hvor mange klavertimer kan nydes samt dobbelt fransk dør til opholdsstue - Stor opholds/ pejsestue med flot indmuret pejs, udgang til sydvest vendt ugeneret terrasse og dobbelt fransk dør til nydelig spisestue - alle tre stuer er meget elegante og med flotte parketgulve. Endvidere i stueetagen er der: HTH køkken med udgang til nordvest vendt terrasse - Bryggers med bord, vask, god skabsplads og vaskemaskine og tørretumbler samt udgang via stalddør - Fordelingsgang - Værelse med parketgulv og skab - Værelse mod nord med parketgulv - Stort soveværelse med skabe, eget lyst badeværelse med bruseniche, bidet, bord med dobbelt vask.
1. Salen byder på en fabelagtig udsigt så snart du træder ind på gulvet, her drages man af den store Kvist med 180 graders havudsigt. 1. Salen indeholder: Stort værelse med Kvist mod nord og syd, hvilket gør værelset lyst og lækkert - Stort uudnyttet gavlrum med udsigt direkte ned til Solnedgangspladsen (rummet kan benyttes til loftrum og Atalie) - I midten af 1. Salen er stort rum med TV stue og spiseplads med nok en af Gl. Skagens flotteste udsigt over havet og byen- Lækkert badeværelse med bruseniche i glaslåger, Kvist med udsigt over byen - Stort værelse i østgavlen ligeledes med udsigt over byen og havet.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Niels Ottesens Vej 7, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611177

Kontantpris 16.500.000
Ejerudgifter pr. mdr7.186
Boligareal m2260
Bebygget areal m2 181
Grundareal m2 1146
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer4
Byggeår1968
Ombygget2013
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter67.774 / 58.972
Udbetaling825.000
Ejerudgifter pr. mdr7.186

Boligen er set gange5204

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Niels Ottesens Vej 7, Gl. Skagen, Skagen - 15611177

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau