menu

Unikt beliggende sommerhusgrunde direkte ned til skøn badestrand ved Kattegat

Syd for Ålbæk i et attraktivt sommerhusområde er der i alt 20 sommerhusgrunde udstykket, som alle ligger tæt på den børnevenlige sandstrand. Der er blot 2 km ind til Ålbæk, som har gode indkøbsmuligheder, restauranter samt et hyggeligt havnemiljø, hvor der fortsat er små fiskebåde, som kommer ind med lasten fuld af fisk. Ålbæk Klitplantage ligger på den anden side af hovedvejen og her er der gode vandrestier, ligeledes er der gode cykelstier i området og cykelsti hele vejen til både Skagen og Frederikshavn. Den populære dyrepark Farm Fun ligger blot 500 m nord for området, og er et sandt mekka for de dyreinteresserede og legeglade, da der et fantastisk skønt udendørs legeland. For de golfpassionerede, så er der en del flotte golfbaner i området og Golfbanen Hvide Klit ligger blot 7 km fra området.
Grundene er fra 1600 m² store og her må der bebygges 15 % af grundstørrelsen. Dermed er der stor mulighed for at bygge præcis det sommerhus, man drømmer om. Der er mulighed for store sommerhuse med plads til 20 personer samt wellnes afdeling med swimmingpool, spa og sauna, Sommerhus med aktivitetsrum med billard, bordtennis, bordfodbold og spabad eller det lille hyggelige standard sommerhus med fine gode detaljer. Her kan man få udlevet sin sommerhusdrøm tæt på havet og den skønne nordjyske natur.
Priser fra dkk. 295.000,- + tilslutningsafgift

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Hyldebærvej 17, Knasborg, Ålbæk
Sag: 15611168

Kontantpris 345.000
Ejerudgifter pr. mdr641
Grundareal m2 1666

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter1.707 / 1.398
Udbetaling25.000
Ejerudgifter pr. mdr641

Boligen er set gange4330

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hyldebærvej 17, Knasborg, Ålbæk - 15611168

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Hvideklitvej 1
Ålbæk
Kontantpris345.000