menu

Moderne og energi rigtig Skagensvilla opført i røde sten i 2017 på attraktiv adresse

Moderne og energi rigtig Skagensvilla opført i røde sten i 2017 på attraktiv placering på Skovvej nær centrum.
Skagensvillaen er beliggende på den populære Skovvej med få hundrede meter til gågaden, havnen med Fiskepakhusene og Fiske restauranterne som trækplaster endvidere er der ikke langt til den skønne Sønderstrand.

Villaen er opført i 2017 i røde blødstrøgne mursten med hvide vinduer, rødt tegltag og zink tagrender, på en 600 m² stor grund på den populære Skovvej som er centralt beliggende i Skagen.
Villaen er udstyret med gulvvarme i samtlige rum også i udhuset, genveks anlæg og Miele hårde hvidevarer, derudover er der et fantastisk lys i hele huset.

Villaen indeholder: Entre med flot trappe til 1. sal - Bryggers/ grovkøkken med halvvæg til entre og køkken, bord med nedfældet vask samt hel skabsvæg med indbygget fryseskab mv. - Flot Invita køkken med kogeø mod spiseplads, udgang til lækker ugeneret sydvest vendt gårdhave - Spiseplads i forbindelse med stue med lækkert lysindfald fra gavl vindue og dørpartier til gårdhaven, endvidere er der loft til kip - Marster bedroom med skydedørsskabe og direkte indgang til badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og arrangement med formstøbt vask - Værelse med skydedørsskabe - Badeværelse med bruseniche, arrangement med formstøbt vask, væghængt toilet - Værelse med skydedørsskabe.
1.sal indeholder: 22 m² hyggestue med skønt lysindfald fra sydvendt gavlvindue samt et fantastisk flot kig ned over køkken og stuen.
Udhusbygning med teknikrum - Stort opbevaringsrum til havemøbler mv. - Bryggers med Miele vaskesøjle, bord med vask og udgang til lækker sydvest vendt gårdhave - Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet samt arrangement med formstøbt vask.

Er man kræsen i forhold til materialevalg og standard er dette villaen man skal kaste sit blik på.

Kontakt SKAGEN Mægleren for en fremvisning.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Skovvej 6A, Skagen
Sag: 15611103

Kontantpris 6.395.000
Ejerudgifter pr. mdr3.306
Boligareal m2141
Garage areal m235
Bebygget areal m2 119
Grundareal m2 600
Etager1
Antal værelser5
Antal stuer2
Byggeår2017
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter25.865 / 22.490
Udbetaling320.000
Ejerudgifter pr. mdr3.306

Boligen er set gange2509

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skovvej 6A, Skagen - 15611103

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Svallerbakken 14
Skagen
Kontantpris6.495.000
Boligareal m2213
Krøyersvej 12B
Skagen
Kontantpris6.195.000
Boligareal m285