menu

Sommerhus med unik beliggenhed ca. 100 m fra stranden

Sommerhuset er beliggende på en 20.955 m² stor klitgrund direkte ud til Kattegat og den skønne børnevenlige badestrand i Ålbæk Bugt. Fra toppen af klitten kan man på bænken nyde panoramaudsigten over Ålbæk Bugt, og både se Frederikshavn og Skagen samt de mange skibe der sejler forbi. Denne unikke beliggenhed gør det autentiske sommerhus blot endnu mere idyllisk, og med de små terrasser og bænke der er på grunden, gør det fuldendt at nyde solen, naturen og udsigten på alle tider af døgnet. Golfbanen Hvide Klit ligger i kort afstand herfra og der er blot 4 km til den hyggelige fiskerby Ålbæk og 16 km til Skagen, som oser af kultur, skønne restauranter og et rigt handelsliv.

Sommerhuset, som er opført i mursten kombineret med træfacade på vest siden, er opført i 1919 og bygget til i 1975, så det i dag er 63 m² stort. Dette er et hyggeligt sommerhus, hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg, men stadig bevare det autentiske miljø.

Sommerhuset er indrettet med: Entré med skabe - Badeværelse med badekar, toilet og håndvask - Køkken med komfur og kølefryseskab - Spise/opholdsstue med udgang til udestue - Udestue med udgang til østvendt terrasse, som er bygget ind i klitlandskabet - Soveværelse - Køjeværelse.

Ønsker man et sommerhus med en fantastisk beliggenhed og et hus med mulighed for at sætte sit eget præg, så er dette den optimale mulighed for at erhverve sig det.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Ålbækvej 64, Ålbæk
Sag: 15611064

Boligareal m263
Bebygget areal m2 63
Grundareal m2 21461
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1919
Ombygget1975

Boligen er set gange2784

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Ålbækvej 64, Ålbæk - 15611064

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Gl. Kirkevej 72, Råbjerg
Ålbæk
Kontantpris2.495.000
Boligareal m2120
Vagtbakken 3, Kandestederne
Skagen
Kontantpris2.595.000
Boligareal m260
Søstjernevej 1B
Skagen
Kontantpris2.595.000
Boligareal m280