menu

Pragtfuld Skagensvilla beliggende ud til Østerbyvej

I hjertet af Østerby, på hjørnet af Mikkel Jennes Vej og Østerbyvej, ligger denne skønne Skagensvilla. Herfra kan man opleve den unikke Skagens stemning på nærmeste hold, og stadig med mulighed for at trække sig tilbage og nyde sommeren. Fra villaen er man i gå afstand til Skagens ikoniske Vippefyr, en dukkert ved Sønderstrand og historiske Brøndums hotel.

Skagensvillaen er oprindeligt opført i 1938, og er senere blevet restaureret. I dag fremstår villaen særdeles lys og imødekommende, hvor man i renoveringsprocessen har haft øje for at bevarer huset sjæl, og samtidig indfører kvalitetsmaterialer. Den er beliggende på en 430 m2 stor grund, hvor der er flere gode læ kroge og hyggelige terrasse arealer.

Skagensvillaen har et samlet boligareal på 141 m² fordelt på 2 etager + hems på 2. sal med fantastisk udsigt ud over området og havet. Huset indeholder: Bryggers med god skabsplads, klinkegulv, synlige bjælker, spot i loft, bord med vask opgang til hems, hvor børn eller børnebørn kan have deres helt egen hule - Badeværelse med gulvvarme og glas bruseniche - Flot køkken med alt i hårde hvidevarer - Kombineret opholds og spisestue med trægulve, fuldspartlede gipslofter med stuk og flot kig ud i haven og videre ned af Østerbyvej mod Vippefyret - Soveværelse med fyrtræsgulve, god skabsplads samt udgang til terrasse og gårdhave - Entre med trappe til 1. sal og nedgang til lille kælder.

1. sal, som er ombygget i 2008, indeholder: Repos med Trip Trap fyrtræsgulve - Toilet - Lækker opholdsstue med lille spiseplads, delvist loft til kip, trappe til hems, flot kig til Vippefyret og ud over Østerbys røde tegltage samt et fantastisk lysindfald - Soveværelse med loft til kip samt udgang til ca. 20 m² stor altan med mulighed for sol hele dagen - Lille køkken med keramisk komfur, opvaskemaskine og køleskab - Badeværelse med bruseniche m. glaslåger og håndvask med skab.
Hems på 2. sal indeholder: Rum hvorfra der er en helt unik havudsigt. Dagligt ses de store skibe, som sejler forbi eller ligger ude på ” Reden” . Når der er krydstogtanløb, er det et imponerende syn at følge de store krydstogtskibe.

1. salen bliver i dag udlejet om sommeren og har en fornuftig lejeindtægt.

Der er to parkeringspladser tilhørende ejendommen.

Skagensvilla med høj standard og kvalitet og med sin beliggenhed skal den opleves.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Mikkel Jennes Vej 1, Skagen
Sag: 15611007

Kontantpris 4.895.000
Ejerudgifter pr. mdr3.107
Boligareal m2141
Bebygget areal m2 98
Grundareal m2 430
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1938
Ombygget2007
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter21.696 / 18.093
Udbetaling245.000
Ejerudgifter pr. mdr3.107

Boligen er set gange1827

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Mikkel Jennes Vej 1, Skagen - 15611007

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Remisen 17
Skagen
Kontantpris4.395.000
Boligareal m2137
Niels Ottesens Vej 1
Skagen
Kontantpris4.500.000
Boligareal m244
Sct. Clemens Vej 22
Skagen
Kontantpris4.945.000
Boligareal m2178