menu

Unikt liebhaver sommerhus

Unikt liebhaver sommerhus med idyllisk beliggenhed på Rævehulevej i Gl. Skagens uspolerede klitlandskab. Huset ligger på en stor naturgrund og har udsigt til Skagerak kun få hundrede meter væk.
Det er oprindelig opført i 1988 med træfacader og stråtag, men er ombygget og udvidet i 2010 med store terrasser og udnyttelse af lyset og den fantastiske udsigt. Der er integreret garage på 18 m² med opbevaringsloft.


Sommerhuset har overdækket indgang fra den østvendte terrasse til entré med skabe, badeværelse med bruseniche og badekar og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, vask bord og skabe. Stue med pejs og dør til haven og trappe til 1. sal. Spisestue og køkken med alle hårde hvidevarer, begge åben til kip, og udgang til den syd/vestvendte terrasse. Gæstefløj med entré, to værelser med skabe og badeværelse med bruseniche. To værelser på 1. sal, det ene meget stort og med flot udsigt over havet. Indbygget skab på reposen. Der er ludbehandlede trægulve i stuer, værelser og køkken, klinkegulve med med gulvvarme i entréer, badeværelser og bryggers. Der er gjort klar til fibernet.


Et helt igennem fantastisk sommerhus med en sjældent god beliggenhed.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Rævehulevej 26, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15610917

Kontantpris 13.900.000
Ejerudgifter pr. mdr7.936
Boligareal m2165
Bebygget areal m2 155
Grundareal m2 6840
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1988
Ombygget2010

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter56.171 / 49.280
Udbetaling695.000
Ejerudgifter pr. mdr7.936

Boligen er set gange8102

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Rævehulevej 26, Gl. Skagen, Skagen - 15610917

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau