menu

Havudsigt, udsigt til det Det Hvide Fyr og Vippefyret

Unikt beliggende bolig med havudsigt samt udsigt til Det Hvide Fyr - Vippefyret - byen - kort afstand til Skagens dejlige Sønderstrand. Herfra har man mange af Østerbys seværdigheder tæt på livet, og man er samtidig i gåafstand til centrum, med de mange hyggelige detailbutikker og gode spisesteder.

Boligen er opført i 2006 med en god planløsning, hvor alle værelser er i stueetagen og husets opholdsrum er centreret til 1. salen, hvor man ligeledes finder den skønne udsigt samt de fantastiske sydøst- og nordvestvendte altaner.

Boligen har et boligareal på 116 m², der er indrettet m.: Entre/fordelingsgang m/trappe til 1. sal samt smukt klinkegulv, badeværelse m/bruseniche og formstøbt vask, værelse m/skabe og udg. til sydøstvendt terrasse, værelse m/skabe, soveværelse m/skabe og udg. til sydøstvendt terrasse med flot kig til Det Hvide Fyr, badeværelse m/bruseniche og indbygget vaskemaskine, tørretumbler m.m.

1. sal indeh.: flot køkken/alrum m/spiseplads samt stort 4 fags dørglasparti, som kan foldes sammen således, at køkkenet kommer til at fungere som en overdækket terrasse, hvorfra man helt ugenert kan nyde aftensolen/solnedgangen til fulde - Stueafdeling m/udg. til dejlig sydøstvendt altan med flot udsigt til Det Hvide Fyr, Vippefyret, havet og byen.

Endvidere er der redskabsskur på ca. 6 m².

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Skagavej 2A, Skagen
Sag: 15610814

Kontantpris 4.295.000
Ejerudgifter pr. mdr2.761
Boligareal m2117
Udhus m24
Bebygget areal m2 59
Grundareal m2 108
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2006
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter17.330 / 15.233
Udbetaling215.000
Ejerudgifter pr. mdr2.761

Boligen er set gange8056

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skagavej 2A, Skagen - 15610814

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Lochersvej 1, Østerby
Skagen
Kontantpris3.995.000
Boligareal m298